Uskomatonta, mutta totta, jo kolme viikkoa olen viilettänyt tukka putkella limusiinimersullani Ukkohallaan täsmällisesti joka aamu viisi minuuttia myöhässä (hups, pomot, älkää lukeko tuota kohtaa:)). Mersuvanhus nytkyy ja paukkuu, mutta uskollisesti vielä toimii (koputtaa puuta). Toivottavasti kestää vielä pari kuukautta, sitten pistetään kaara lihoiksi, siispä mersun osia myytävänä syyskuussa halavalla:)

Tämä viikko on mennyt kaikenlaisen pikku sälän hoitamisessa, meilejä tulee ja menee lukemattomat määrät, kysellään laskutusasioista ja aikatauluista yms. Swamp Rock sai sittenkin pari esiintyjää lisää, mutta sehän on vaan lipun ostajille plussaa. Olen päässyt myös leikkaamaan ja liimaamaan julisteisiin tekstit ja viikkaamaan muutamia suopotkupallon t-paitoja kivoihin pinkkoihin. Kaikki suopotkupallopaidat ja lippikset on laskettu ja niihin liittyen tuli pieni yllätys yks kaks yllättäen, mutta siihenkin konstit keksittiin, kyllä tämä tapahtumanjärjestäminen pitää mielen virkeänä!

Kaikkien ympärillä pörräävien ihmisten häiriköinti on jatkunut samaan malliin, kyselyikä jatkuu... Sain lopulta tunnukset nettisivuille ja pääsin ihan omin pikku kätösin päivittämään joukkuelistan, sinne tulikin jonkin verran muutoksia. Järjestyksenvalvonta-asioita on myös käyty läpi ja kuultu edellisten vuosien tapahtumista, saas nähdä onko nakustelijoita tänä vuonna, miehillähän on se yleinen tapa heittää vermeet yltä, kun tietty promilleraja on saavutettu:)

Juhannuskin sitten koitti, eikun hyvää jussia kaikille tasapuolisesti!