Elämä on laiffii:) Hupsista, minnekäs se taas yksi viikko livahti, tässähän nuoruus kuluu ihan tietämättään.  Tämän viikon olen istunut niin visusti toimiston penkissä silimät näyttöä tuijottaen, että kohta on takamus  kasvanut penkkiin kiinni. Maailmalle on lähtenyt otteluohjelma, joka on herättänyt joitakin kauniita kiitoksia tai sitten vähemmän ihastunutta palautetta, kaikkie ei voe miellyttää, kummallista kyllä..

Puhelimeen olen vastaillut siihen malliin, että aina puhelun jälkeen on mietittävä uusiksi, mitäs sitä olikaan sitä ennen työn alla. Järjestyksenvalvonta-asiat elää vielä, istuin kokouksessa järkkäriksi tulevien kanssa ja vastailin pokkana yleisön kysymyksiin, kun pomoni livahti puhelimeen, yllätysyllätys, toivottavasti osasin olla tarpeeksi uskottava... Suolla kävin sitten myöskin tutustumassa ja hyvältähän siellä näyttää, saunoja ja pitkospuita on uusittu, kyllähän siellä kelpaa nyt rämpiä pallon perässä ja käydä välillä saunottelemassa. Yksinäinen kengänraato oli suolammen reunalla, toivottavasti sen omistaja ei ollut uponnut suohon viime kesänä huomaamatta:)

Olen ollut aistivinani, että alan kuulua jo kalustoon, koska välillä yksi jos toinenkin tuulettelee tunteitaan toimistolla, mikä on tietenkin ihan normaalia. Kun on monta kokkia samaa soppaa hämmentämässä, niin sotkuahan siitä aika ajoin tulee:) Itselläni meinas mennä herne nenään, kun päivitin nettisivuja ja yhdellä napin painalluksella kaikki sitten hävisi jonnekin minne päivä ei paista, siinä meni pari tuntia elämästä ja aivan turhaan. Soitin sitten päivitysfirmaan ja siellä näppärästi viidessä minuutissa hoidettiin homma, joten päätin, että tästä lähtien yritän käyttää aivojani hieman useammin eikä lisämuistikaan olisi pahitteeksi...

Suunnittelimme myös hyvin tärkeiden henkilöiden ohjelmaa, meikäläinenkin pääsee emännöintihommiin ja mitähän siitä sitten tulee, saas nähdä. Iltapukuostoksille kai tässä pitäis lähteä vai laittaisinko ihan sen suomalaisen naisen jokapaikan asun eli tuulipuvun.. Pääsin myös verestämään norsken taitojani, oli tullut asiakkaita Norjasta asti ja minä kyllä ymmärsin mitä hän sanoi, mutta se jää ikuiseksi arvoitukseksi ymmärsikö hän minua, akkurat:)

Ja tämähän on ollut vasta lämmittelyä, enää viikko ja sitten ollaan jo tosi lähellä koitosta!