No, huhhuh. Mitäpä muuta voisi sanoa tästä suopotkupallohuipentumasta, on se vaan niin hullua menoa, jotta! Alkuviikosta kaikenlainen järjestelyhomma vaan kiihtyi ja unohtuneita hommia vielä väsäiltiin ja unohettiin taas toisia juttuja. Torstaiaamuna se sitten alkoi ja sama hulina jatkui sunnuntai-iltaan asti. 91 työtuntia kertyi meikäläisen plakkariin ja kyllä siinä alkoi olla jo zombiemainen olo jo alkuvaiheessa:O

Joukkueet olivat panostaneet asuihinsa mitä erilaisimmin hilavitkuttimin ja rekvisiitoin, olikohan noita suunniteltu jo koko edellinen vuosi vai lyöty kasaan edellisenä iltana äetin vaatekaapista:) Pyörin mm. paitamyynnissä, jossa paidat jopa revittiin myyjien päältä, juoksentelin toimittamassa asioita ympäriiinsä kumisaappaat välillä suota myöten viistäen, paimensin VIP-porukoita tyylikkäästi niissä samoissa soisissa kumppareissa ja pirteän punaisessa sadetakissa, kiroilin kisatoimistossa uutta hienoa läppäriä, joka ei meinannut haluta toimia yhteistyössä yms. Ja illat sitten yritin muistella mitä olin luvannut erinäisille immeisille luvata toimittaa seuraavaksi päiväksi, välillä kuuntelin haukkuja naama punaisena ärjyviltä ihkuilta asiakkailta ("Etko sinä tiedä kuka minä olen!" ja enhän minä raukka tiennyt...), laskin mitaleita ja pystejä (päätin myöntää ne kaikki itselleni hyvin tehdystä suosihteerikön työstä, n. 300 mitalia ja 18 pystiä:)), päivittelin nettisivuja ja välillä heitettiin tietysti läppää, että kenellä väsyttää eniten.. Swamp Rockista ehdin naatiskella torstaina 10 minuuttia, Maija Vilkkumaa lauloi ihan terhakkaasti.

Sunnuntai oli kyllä suloinen päivä, hengissä selvittiin ja suurin osa porukasta varmasti tyytyväisiä. Sinivuokkoja ei paljon työllistetty, mistä saatiinkin kiitosta ja tapaturmia oli vähempi kuin edellisenä vuonna, siihen saattoi olla vaikutusta pienellä lempeällä kesäsateella, joka jatkui ja jatkui ja jatkui... Ensi vuodeksi täytyy tilata jo hyvissä ajoin parempaa säätä, ettei mene uintikilpailuksi koko touhu:) Nyt sitten alkaa jälkimaininkien selvittely, mikä sekin on mielenkiintoista, toivottavasti saadaan paljon hyvää ja asiallista palautetta, ensi vuoden ilmoittautumisetkin taitaa olla jo tehty ja mökit meni jo, suomalainen on uskollinen ja suohullu, ilmeisesti:)