Johan se kesä lopultakin tänne susirajallekin tuli, meni elokuun puolelle ennenkuin meikäläinenkin sai vähän rusketusta pintaan. No, onneksi Suomen kesä on kuitenkin edes vähäluminen:)

Töissä olen näinä parina viikkona parhaani mukaan vastaillut kaikille, jotka ovat vaivautuneet laittamaan palautetta suopotkupalloon liittyen. On ollut ilo huomata, miten intohimoisesti monet suhtautuvat tähän hulluun lajiin ja antavat kehitysehdotuksia. Hyvääkin voi aina parantaa:) Olen myös kysellyt palautetta mm. yhteistyökumppaneilta. Palaute on sitten jaettu eri osa-alueisiin ja herrat suuressa viisaudessaan visioivat, miten tapahtumaa kehitetään jatkossa. Uusia ilmoittautumisia ensi vuoden suopotkupalloon ja umpihankipotkupalloon on tippunut tasaiseen tahtiin ja olen sitten päivitellyt listoja sen mukaan, tungosta näyttää olevan..

Helle meinasi aiheuttaa toimistolla kuumia aaltoja, mutta onneksi varastosta löytyi uutuuttaan kiiltelevä ilmastointilaite, joka nyt puhaltaa viilentävää ilmaa työn puurtajille. Välillä on kevennetty tunnelmaa kaikenlaisella höpötyksellä, on hauska, kun töissä on niin erilaisia tyyppejä ja jokainen on omanlaisensa persoona. Enää kolmisen viikkoa jäljellä, mitenkähän ne aikovat tulla toimeen ilman minua, hmmm..:)